SmåLits bokmässa 2021 blir bokvägg – rumsligt och digitalt

Start: lördag 6 februari

Kostnad: 100 kr

Sista ansökningsdatum: 31 oktober

Detta år anpassar vi bokmässan till en bokvägg på Jönköpings stadsbibliotek och en presentation av alla utställare på SmåLits hemsida. Vi fokuserar särskilt på författare, förlag och projekt som har lokal koppling.

Du lämnar eller skickar in 10 exemplar av en bok till försäljning. Din yta på SmåLits bokvägg är ca 45x45 cm av ett hyllplan och betalningen sker till det swishnummer du anger. Om du istället har ett projekt att presentera, kan du lämna in tryckt material som ställs ut på motsvarande yta. Bokväggen finns kvar under hela februari månad på Jönköpings stadsbibliotek. SmåLits värdar finns på plats vid bokväggen under lördagen 6 februari, därefter är bokväggen obemannad. Du väljer om du vill hämta dina böcker eller låta dem stå kvar månaden ut.

En presentation av dig, din organisation och ditt verk kommer lyftas på SmåLits hemsida. Vi kommer behöva foto och text från dig.

Det finns viss möjlighet att arrangera eller medverka i programpunkter i samarbete med SmåLit. Scenprogrammet bokas under oktober.

Anmäl dig till SmåLits bokmässa 2021 nedan!